Simba Φραγμών Πυράκτωσης 3000 Ριπές Μίας χρήσης Μάνδρα Vape από Shenzhen

Ερευνα

3000 Ριπές Μίας Χρήσης Μάνδρα Vape Εργοστάσιο

Συμπαγές Μέγεθος, Μεγάλο Αντίκτυπο

Διαστάσεων 20mm από 20mm από 118.5 mm, η 50mg Μίας χρήσης Μάνδρα Vape μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κομψό και συμπαγή σχεδιασμό που ταιριάζει εύκολα στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας. Αν είστε σε κίνηση, στην εργασία, ή απλά να χαλαρώσετε στο σπίτι, αυτή η φορητή μάνδρα vape είναι πάντα έτοιμο να σας παραδώσει το καταπληκτικό ριπές σας για να επιλέξει το ε-υγρό.

5% Αλάτι Νικοτίνη για μια Ομαλή Βόλτα

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του μίας χρήσης μάνδρα vape είναι το 5% αλάτι περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Σχεδιασμένο για να αναπαράγουν την αίσθηση του καπνίσματος χωρίς την ανάγκη για τον καπνό, η συγκέντρωση αυτή εξασφαλίζει μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος. Για εκείνους που ψάχνουν να κάνουν την μετάβαση από τα παραδοσιακά τσιγάρα, το 50mg Μίας χρήσης Μάνδρα Vape προσφέρει μια ελκυστική εναλλακτική λύση, χωρίς βλαβερές χημικές ουσίες που βρίσκονται στον καπνό.

Εντυπωσιακό Μπαταριών και Ικανότητα Ε-υγρού

Με μια ισχυρή 1350mAh ενσωματωμένη μπαταρία, αυτή η μάνδρα vape παρέχει άφθονη ισχύ για έως και 3000 ριπές. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των σταθερών επαναφόρτιση. Η γενναιόδωρη 8.0 ml ικανότητα ε-υγρού, επίσης, ελαχιστοποιεί την ανάγκη για συχνή ανταλλακτικά, επιτρέποντάς σας να επιδοθούν σε vaping συνεδρίες χωρίς διακοπή.

Μείνετε Ενημερωμένοι με το Δείκτη των ΟΔΗΓΉΣΕΩΝ

Την παρακολούθηση της μπαταρίας της συσκευής σας η ζωή είναι ένα αεράκι με το ενσωματωμένο ΟΔΗΓΗΜΈΝΟ φως δεικτών. Σηματοδοτεί, όταν η συσκευή είναι χαμηλή δύναμη, εξασφαλίζοντας είστε ποτέ αλιεύονται από τη φρουρά κατά τη διάρκεια ατμίσματος σας συνεδρίες.

Βελτιωμένη Απόδοση με Πλέγματος Σπειρών

Η 50mg Μίας χρήσης Μάνδρα Vape παίρνει την εμπειρία του ατμίσματος σας στο επόμενο επίπεδο με ισχυρό πλέγμα σπείρα. Αυτό το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες μίας χρήσης vape στυλό, παρέχοντας μια πιο ισχυρή και flavorful παραγωγή ατμού. Αν ψάχνετε για μια συσκευή που μπορεί να χειριστεί ατμίσματος σας προτιμήσεις με ακρίβεια, αυτό είναι το ένα για εσάς.

Επαναληπτικής χρήσεως για την Αειφορία

Σε αντίθεση με πολλές μίας χρήσης στυλό vape στην αγορά, η 50mg Μίας χρήσης Μάνδρα Vape προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για τα vapers. Είναι επαναληπτικής χρήσεως, επιτρέποντας να το χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα με το αγαπημένο σας e-υγρά. Αυτό όχι μόνο μειώνει τα απόβλητα, αλλά επίσης σας δίνει την ελευθερία να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα γεύσεων, χωρίς την ανάγκη να αγοράσει πολλαπλές μίας χρήσης συσκευές.

Το μέγεθος Μετράει: το Συμπαγές και Φορητό

Μετρώντας μόλις 20mm από 20mm από 118.5 mm, η 50mg Μίας χρήσης Μάνδρα Vape μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κομψό και συμπαγή σχεδιασμό. Αυτό το τσέπης εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας vaping στιγμές όπου κι αν πάτε. Να γλιστρήσει στην τσέπη σας, το πορτοφόλι ή σακίδιο, και θα έχετε ένα εύκολο στη χρήση vaping σύντροφος στο πλευρό σας όλη την ημέρα.

Ισχυρό Πλέγμα Σπείρα Τεχνολογία

Τι ορίζει το Μίας χρήσης Μάνδρα Vape εκτός είναι η χρήση του πλέγματος σπειρών τεχνολογία. Αυτή η καινοτομία καθιστά πιο ισχυρό από τους ομολόγους της, παρέχοντας μια πιο πλούσια και πιο γεμάτη γεύση εμπειρία ατμίσματος. Πείτε αντίο στα αδύναμα χτυπήματα γεια σου και σύννεφα ικανοποίησης.

Εν κατακλείδι, η 50mg Μίας χρήσης Μάνδρα Vape είναι ένα παιχνίδι-changer στον κόσμο του ατμίσματος. Με το συμπαγές σχέδιό του, το εντυπωσιακό μπαταριών και ικανότητα ε-υγρού, και ισχυρό πλέγμα σπείρα τεχνολογία, προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ατμίσματος. Είτε είστε ένας έμπειρος χρήστης ή απλά να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, το Μίας χρήσης Μάνδρα Vape είναι η τέλεια επιλογή. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των σταθερών επαναπλήρωση και για την επαναφόρτιση, και να αγκαλιάσει το μέλλον του ατμίσματος με αυτή την εξαιρετική συσκευή.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα