Μάθετε Περισσότερα Για Το Προϊόν Μίας Χρήσης Vape Εργοστάσιο

Μίας Χρήσης Vape Εργοστάσιο

Στην καρδιά της επιτυχίας μας βρίσκεται η ακλόνητη αφοσίωση στην έρευνα και την ανάπτυξη. Παίρνουμε τεράστια υπερηφάνεια να αναγνωριστεί ως οι πρωτοπόροι της ε-τσιγάρο κατασκευής. Με ένα πλήθος σχεδιασμό και την εφεύρεση διπλώματα ευρεσιτεχνίας κάτω από τη ζώνη μας, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα των κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προσφορές, που εκτείνονται σε Ψεκαστήρες, μίας χρήσης vape στυλό vape λοβό, και τα Φυσίγγια. Αυτό το επίτευγμα είναι το αποκορύφωμα τις επίμονες προσπάθειες μας R&D ομάδα, μια δυναμική ομάδα που περιλαμβάνει πάνω από 30 ταλαντούχα άτομα. Στο τιμόνι είναι το κλειδί μηχανικοί με πάνω από μια δεκαετία από τα χέρια-για την εμπειρία, ενισχυμένοι από ένα ισχυρό επαγγελματικό υπόβαθρο που υπογραμμίζει την εμπειρία τους.

Μίας Χρήσης Vape Εργοστάσιο

Καλωσορίστε για να μας state-of-the-art factory, μια εξέχουσα παίκτης μεταξύ οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών τσιγάρων. Με ένα εργατικό δυναμικό πάνω από 500 ειδικευμένους επαγγελματίες και διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, θα σταθεί ως μια απόδειξη για την αριστεία στη βιομηχανία. Η δέσμευσή μας για καινοτομία και η ποιότητα είναι εμφανής μέσα από τις 10 προηγμένη τελικού προϊόντος γραμμές συναρμολόγησης, 4 αιχμής μπαταρία γραμμές συγκόλλησης, και 6 ιδιαίτερα αποδοτική ημι-αυτόματες γραμμές συσκευασίας. Αυτή η σημαντική υποδομή που εγγυάται όχι μόνο την ικανότητα να ανταποκριθεί στη ζήτηση αλλά και την ακρίβεια και ταχύτητα που απαιτείται για την έγκαιρη παράδοση.

Μίας Χρήσης Vape Εργοστάσιο

Μας R&D τμήμα είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, που περιλαμβάνει διάφορες εξειδικευμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων ID&MD σχέδιο, Σχεδίαση ανάπτυξη και vape τεχνολογία πετρελαίου. Αυτή η ισχυρή υποδομή μας επιτρέπει όχι μόνο να αντιλαμβάνονται πρωτοποριακές ιδέες, αλλά και να τους φέρει στη ζωή με τη μορφή υλικών, με ηγετική θέση στην αγορά προϊόντων. Με την μόρφωση στην έρευνα και την ανάπτυξη, έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία με πολλούς πελάτες σχετικά με τα προγράμματα ODM, μετατρέποντας τα οράματά τους πραγματικότητα.

Μίας Χρήσης Vape Εργοστάσιο

Όπως σας βήμα στο εργοστάσιό μας, θα μάρτυρας από πρώτο χέρι το αρμονικό πάντρεμα της τεχνολογίας αιχμής, την καινοτομία, την τεχνογνωσία και έμπειρο. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το βασίλειο, όπου οι ιδέες είναι να καλλιεργηθεί, έννοιες είναι εξευγενισμένα, και η καινοτομία δεν έχει όρια. Στο εργοστάσιό μας, δεν ασχολούμαστε μόνο με την κατασκευή e-τσιγάρα * θα τέχνη εμπειρίες που φέρει την επανάσταση στο άτμισμα τοπίο.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα