COEM Προέλευσης Εργοστάσιο Τσιγάρων Ε 600 Ριπές Προσαρμόζει τις Υπηρεσίες της

Ερευνα

600 Ριπών Τσιγάρο Ε Εργοστάσιο

Νικοτίνη-Γεμάτο Χαρά

Το Ξωτικό Μπαρ 600 έρχεται προ-φορτωμένο με μια γενναιόδωρη 2ml 20mg Nic Αλάτι το Ε-Υγρό, παρέχοντας μια ομαλή και ικανοποιητική hit που θα tantalize γεύση σας με κάθε ριπή. Η χρήση της Νικοτίνης Αλάτι στο e-υγρό εξασφαλίζει μια ταχύτερη και ομαλότερη νικοτίνης, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους που ψάχνουν για τη μετάβαση από το κάπνισμα με το άτμισμα.

Μακράς Διάρκειας Ζωής Της Μπαταρίας

Τροφοδοτείται από μια ισχυρή μπαταρία 550mAh, το Ξωτικό Μπαρ 600 παρέχει μια εκτεταμένη εμπειρία ατμίσματος, που ισοδυναμεί με ένα εντυπωσιακό 30 τσιγάρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις όλη την ημέρα, χωρίς να ανησυχείτε για το τρέξιμο έξω από την εξουσία. Είναι ο τέλειος σύντροφος για τα μακριά ταξίδια ή κοινωνικές εκδηλώσεις όπου θα πρέπει να έχετε μια αξιόπιστη vaping λύση.

Φιλικό προς το χρήστη και Μίας χρήσης

Η ευκολία στη χρήση είναι μια κορυφαία προτεραιότητα με το Ξωτικό Μπαρ 600. Αυτό το μίας χρήσης vape είναι ιδανικό για όλους, ανεξάρτητα από την εμπειρία του ατμίσματος. Έρχεται προ-συμπληρωθεί και προ-φορτισμένη, έτοιμο να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα από το κουτί. Απλά αποσυμπιέστε το, εισπνεύστε, και να απολαύσετε την υπέροχη γεύση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για βρώμικο ανταλλακτικά ή να ασχολείστε με καλώδια χρέωσης, καθιστώντας την το απόλυτο vaping λύση για αρχάριους και βετεράνους.

Συμπαγές και Φορητό

Με κομψό και συμπαγή σχεδιασμό, το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι ένα on-the-go ατμιστή όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Να γλιστρήσει στην τσέπη σας, την τσάντα ή το πορτοφόλι σας και να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είτε ταξιδεύετε, χαλάρωση στην παραλία, απολαμβάνοντας χρόνο με τους φίλους, ή απλά χρειάζονται μια γρήγορη δόση νικοτίνης, αυτό το μίας χρήσης vape έχει εσείς κάλυψε.

Ριπή Μακριά, Ανησυχείτε-Δωρεάν

Με μια γενναιόδωρη 600 ριπές ανά Elf Γραμμή, δεν θα πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς ατμίσματος σας προμήθειες. Αυτό το μίας χρήσης vape εξασφαλίζει μπορείτε να επιδοθούν σε vaping ευχαρίστηση, χωρίς την ταλαιπωρία της επαναπλήρωση ή την επαναφόρτιση. Είναι το ισοδύναμο με το κάπνισμα 30 παραδοσιακά τσιγάρα, παρέχοντας μια εκτεταμένη εμπειρία ατμίσματος.

Εύκολη Λειτουργία

Το Ξωτικό Μπαρ 600 έχει σχεδιαστεί για απλότητα. Στόμα-σε-πνευμόνων (MTL) vaping στυλ που μιμείται την αίσθηση του καπνίσματος, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για τη μετάβαση καπνιστές και έμπειρους vapers ίδιοι. Δεν χρειάζεται να φασαρία με κουμπιά ή ρυθμίσεις * αυτή η συσκευή είναι ισοπαλία-ενεργοποιημένος, που σημαίνει ότι πηγές για τη ζωή όταν εισπνέετε.

Φορητή Τελειότητα

Το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι τόσο πρακτικό όσο είναι δυνατό. Η συμπαγής και κομψή σχεδίαση χωράει εύκολα στην τσέπη σας ή στην τσάντα, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο για τα σχετικά με την κίνηση. Είτε ταξιδεύετε, χαλαρώνοντας στην παραλία, παρέα με φίλους, ή απλά να απολαύσετε ένα διάλειμμα, αυτό το μίας χρήσης vape μπορεί να σας εμπίστων.

Αντοχής Που Μπορείτε Να Βασιστείτε

Τροφοδοτείται από μια ισχυρή μπαταρία 550mAh, το Ξωτικό Μπαρ 600 εξασφαλίζει ότι το άτμισμα συνεδρίες διαρκούν όσο το κάνετε. Μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη άτμισμα καθ ' όλη την ημέρα, χωρίς την ανάγκη για την αντικατάσταση ή την επαναφόρτιση.

Εν κατακλείδι, το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι ένα παιχνίδι-changer στον κόσμο της μίας χρήσης vapes. Συνδυάζει την ευκολία στη χρήση, υψηλές επιδόσεις και φορητότητα σε ένα κομψό πακέτο. Αν είστε αρχάριος χρήστης ή έναν έμπειρο ενθουσιώδης, αυτή η συσκευή έχει κάτι για όλους. Ανεβάζουν την εμπειρία του ατμίσματος σας με το Ξωτικό Μπαρ 600 και να απολαύσετε 600 ριπές του καθαρού ικανοποίηση, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα