JUSTBAR Καμία Διαρροή 10000 vape Ριπών 650mAh Μπαταρία της Συσκευής

Ερευνα

2500 Puff Factory

2% Nic Αλάτι

Η νικοτίνη αλάτι, που συχνά αναφέρεται ως Nic Αλάτι, είναι γνωστή για την παροχή ομαλότερη και πιο ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος. Με 2% Nic συγκέντρωση Άλατος, αυτή η συσκευή προσφέρει ένα ισχυρό και καταπληκτικό νικοτίνη χτύπημα που μοιάζει πολύ με την αίσθηση του παραδοσιακού καπνίσματος.Αυτό το μίας χρήσης vape μπορεί να ικανοποιήσει τόσο σε αρχάριους όσο και για έμπειρους vapers, προσφέροντας δύναμη νικοτίνης επιλογές του 0%, 2%, 3%, ή 5%. Αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει, όμως, είναι αξιοσημείωτη μακροζωία, προσφέροντας μια εκπληκτική 10,000 ριπές ανά συσκευή.

20ML των Συμπληρωμένων το Ε-Υγρό

Αποχαιρετούν τις παρενοχλήσεις της επαναπλήρωση σας vape. Κάθε 10000 vape ριπών έρχεται προ-συμπληρωθεί με μια γενναιόδωρη 20ML ε-υγρή, εξασφαλίζοντας μια εκτεταμένη εμπειρία ατμίσματος χωρίς την ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης της στάθμης του υγρού.

Πάνω από 10.000 Ριπές ανά Συσκευή

Είναι το όνομα, και αυτό είναι μια υπόσχεση τηρείται: τα μίας χρήσης vapes προσφέρουν μια εκπληκτική 10.000+ ριπές, σημαντικά ξεπερνώντας πολλές άλλες μίας χρήσης επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα. Αυτό το εξαιρετικό αρίθμηση ριπών εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε το vape για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο πριν χρειαστεί αντικατάσταση.

Τύπου C Επαναφόρτιση

Προσθέτοντας ένα άλλο στρώμα της ευκολίας, αυτά τα μίας χρήσης vapes χαρακτηριστικό γνώρισμα Type-C rechargeability. Ενώ έχουν σχεδιαστεί για μία χρήση, τον Τύπο-C λιμάνι σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε τη συσκευή, εάν η μπαταρία δεν έχει εξαντληθεί πλήρως. Αυτό όχι μόνο μειώνει τα απόβλητα, αλλά διασφαλίζει επίσης να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του vape. Τον παράγοντα άνεση του Vape 10000 πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με το Type-C επαναφορτιζόμενη χαρακτηριστικό. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής, τον Τύπο-C σύνδεση εξασφαλίζει ότι μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την τελευταία σταγόνα του ε-υγρού στη δεξαμενή. 

Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία 650mAh

Με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 850mAh, το 10000 vape ριπών εξασφαλίζει ότι η συσκευή σας διαρκεί όσο και το ε-υγρό στο εσωτερικό του. Αυτή η αξιόπιστη πηγή ενέργειας εγγυάται ότι μπορείτε να πάρετε την πιο έξω από κάθε ριπή, χωρίς το άγχος της συσκευής σας εξαντλείται πρόωρα. Πείτε αντίο στις ανησυχίες σχετικά με την εκτέλεση του από την εξουσία το πιο ενοχλητικό φορές αυτό το μίας χρήσης vape έχει καλυφθεί.

26 Γεύσεις Διαθέσιμες

Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, και το 10000 vape ριπών προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από 26 διαφορετικές γεύσεις που ταιριάζουν σε κάθε ουρανίσκο. Εάν ποθείτε την γλυκύτητα των καρπών και φρούτων ή την αναζωογονητική δροσιά της μέντας, υπάρχει μια γεύση για να καλύψουν κάθε γούστο προτίμηση.

Απόλυτα φορητό

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας, το 10000 Ριπές Μίας χρήσης Vape μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κομψό και pocket-sized σχέδιο. Είναι ιδανικός σύντροφος σας όπου κι αν είστε, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια vaping στιγμή. Η φιλική προς το χρήστη λειτουργία και την έλλειψη συντήρησης απαιτήσεις γίνει μια παρενόχληση-ελεύθερη επιλογή, αν είστε αρχάριος ή ένας έμπειρος ατμιστή.

Καθαρή γεύση, αυθεντική ικανοποίηση

Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το ατμό μιας χρήσης είναι η ακλόνητη δέσμευσή του να προσφέρει τις πιο αγνές γεύσεις. Ξεπερνά τα άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης, παρέχοντας την πιο αυθεντική γεύση και τη μεγαλύτερη διάρκεια γεύσης. Ανεξάρτητα από τις γευστικές σας προτιμήσεις, είτε είναι φρουτώδες, επιδόρπιο ή μενθόλη, το 2500 Puffs Disposable Vape υπόσχεται μια απαράμιλλη εμπειρία ατμίσματος που δελεάζει τους γευστικούς σας κάλυκες.

Σε μια αγορά πλημμύρισε με το μίας χρήσης vapes, το Vape 10000 ξεχωρίζει ως ένα κορυφαίο performer σε σχέση με τις επιδόσεις, την αντοχή και την αισθητική. Εάν είστε στο κυνήγι για ένα μίας χρήσης vape, που όχι μόνο ζει μέχρι και τις υποσχέσεις της, αλλά και ανεβάζει την εμπειρία ατμίσματος σας σε νέα ύψη, το Vape 10000 είναι αναμφίβολα η κορυφαία επιλογή. Αγκαλιάσει την καινοτομία, στυλ και άνεση με το Vape 10000 και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να ανακαλύψει το μέλλον του ατμίσματος σήμερα.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα