IGNITE VAPE Διαφορετικές Γεύσεις COEM 3000 Ριπή Μπαρ Vape HQD

Ερευνα

3000 Ριπή Μπαρ Εργοστάσιο

Μια Έκρηξη της Γεύση σε Κάθε Ριπή

Κάθε 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape έρχεται εξοπλισμένο με μια προγεμισμένη σύριγγα 2ml δοχείο, γεμάτο με μια ποικιλία από δελεαστικές γεύσεις. Εάν ποθείτε την αναζωογονητική ξύσμα των φρούτων, το παγωμένο δροσιά της μενθόλης, ή η γλυκιά απόλαυση επιδόρπιο εμπνευσμένο από γεύσεις, αυτό το vape έχει κάτι να καλύψουν τις μοναδικές γευστικές του προτιμήσεις.

3000 Ριπές του Καθαρού Ικανοποίηση

Είστε κουρασμένοι από την συνεχώς επαναπλήρωση vape σας ή να ανησυχείτε για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της vape συνεδρίες; Πείτε αντίο σε αυτές τις ανησυχίες με το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape. Με μια εκπληκτική ικανότητα 3000 ριπές, αυτή η συμπαγής συσκευή εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε απρόσκοπτη vaping bliss για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο.

Μια Γευστική Απόλαυση

Η καρδιά αυτού του ατμίσματος θαύμα έγκειται στο 2ml προγεμισμένη ε-υγρή κασέτα. Έκρηξη με ένα ευρύ φάσμα δελεαστική γεύσεων, από τις πιο φρουτώδες και αναζωογονητικό για γλυκά και αλμυρά, υπάρχει μια γεύση για κάθε ουρανίσκο. Δεν βρίσκεστε πλέον περιορίζεται σε μία μόνο γεύση—εξερευνήστε και να επιδοθούν σε έναν κόσμο της γεύσης.

Δύναμη για να Διαρκέσει

Εξοπλισμένο με μια ισχυρή μπαταρία 1250mAh, αυτό το vape έχει σχεδιαστεί για να πάει η απόσταση. Δεν θα έχετε να ανησυχείτε για την μπαταρία σας πεθαίνει σε μια ακατάλληλη στιγμή. Τι περισσότερο, είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση—απλά ρίξτε μια ριπή, και η συσκευή ενεργοποιείται, παρέχοντας μια ομαλή και συνεπή εμπειρία vape.

Μέχρι 3000 Ριπές:

Το αστέρι του σόου είναι αναμφίβολα η μαζική αρίθμηση ριπών. Με ένα εντυπωσιακό χωρητικότητα έως 3000 ριπές ανά συσκευή, μπορείτε να κύμα αντίο σε συχνές ανταλλακτικά και να απολαύσετε παράταση του ατμίσματος συνεδρίες, όπως ποτέ πριν. Φανταστείτε την ευκολία της έχοντας εβδομάδες vaping ευχαρίστηση στην παλάμη του χεριού σας.

Προ-Γεμίσει Το Ε-Υγρό

Κάθε 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape έρχεται εξοπλισμένο με ένα 2ml προγεμισμένο φυσίγγιο. Ξεχειλίζει από γεύση, αυτές οι κασέτες είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να καλύψουν τις γευστικές προτιμήσεις. Είτε είστε στο φρουτώδη γεύση τροπικά μείγματα ή ανακουφιστική δροσιά της μενθόλης, υπάρχει μια γεύση για όλους.

Εντυπωσιακή Ικανότητα Μπαταριών

Μια ισχυρή μπαταρία 1250mAh κρατά η δράση συνεχίζεται. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα πρέπει να αλιεύονται εκτός φρουράς με στραγγισμένο συσκευή, όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Πείτε αντίο στην εκτέλεση φορτιστές ή μπαταρίες – αυτό το vape έχει εσείς κάλυψε.

Ισχυρή Μπαταρία

Εξοπλισμένο με ένα ισχυρό μπαταρία 1250mAh, αυτό το vape έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίσει με τις ανάγκες σας. Δεν θα έχετε να ανησυχείτε για το τρέξιμο έξω από την δύναμη στα μισά του δρόμου μέσα από την ημέρα σας. Επιπλέον, η συσκευή είναι εισπνεύστε-ενεργοποιημένος, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη- απλά ρίξτε μια ριπή, και είναι έτοιμη να παραδώσει μια εξαιρετική εμπειρία ατμίσματος.

Εν κατακλείδι, η 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στον κόσμο του ατμίσματος. Η εξαιρετική ριπή ικανότητα, προγεμισμένη κασέτες, ισχυρή μπαταρία, και προσαρμόσιμο σύστημα ροών αέρος να το θέσει εκτός από τον ανταγωνισμό. Είτε είστε ένας έμπειρος χρήστης ή αρχή του ατμίσματος σας ταξίδι, αυτή η συσκευή υπόσχεται μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα