ΠΑΊΡΝΩ τα Μίας χρήσης Vapes Μαζική Ασχολείται Τιμή Εργοστασίων Από Shenzhen

Ερευνα

Μίας Χρήσης Vapes Εργοστάσιο

Ενισχυμένη Γεύση με 5% Νικοτίνη Αλάτι

Όταν πρόκειται για νικοτίνη ικανοποίηση, η MYDE 800 δεν κατέχουν πίσω. Κάθε pod stick είναι γενναιόδωρα γεμάτη με 3.2 ml 5% (50mg) Αλάτι Nic το Ε-υγρό, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ριπή είναι γεμάτη με τα bold και νόστιμα νικοτίνη χτύπημα που ποθείτε. Αν είστε μετάβαση από το κάπνισμα ή αναζητούν μια έντονη εμπειρία ατμίσματος, το MYDE 800 παραδίδει.

Μακράς διάρκειας Ζωής της Μπαταρίας

Αποχαιρέτησε την απογοήτευση του να τρέχει από την εξουσία μέσα vape. Το MYDE 800 είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό 550mAh εσωτερική μπαταρία που εξασφαλίζει μπορείτε να απολαύσετε πάνω από 800 ριπές πριν χρειαστεί φόρτιση. Αυτή η αξιοσημείωτη βελτίωση σημαίνει ότι μπορείτε να πηγαίνετε για την ημέρα σας χωρίς συνεχώς να ανησυχείτε για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθιστώντας το ιδανικό για αυτές τις μεγάλες διαδρομές ή να παραταθεί vaping συνεδρίες.

Εύκολη Ενεργοποίηση και Όχι Βρώμικο Ανταλλακτικά

Απολαμβάνετε το MYDE 800 είναι ένα αεράκι. Έρχεται προ-φορτισμένες και είναι ισοπαλία-ενεργοποιημένος, που σημαίνει ότι απλά ριπών στη συσκευή για να την ενεργοποιήσετε. Χωρίς κουμπιά, χωρίς φασαρία. Επιπλέον, η συσκευή έρχεται προ-συμπληρωθεί με το ε-υγρό, εξαλείφοντας την ανάγκη για βρώμικο και χρονοβόρα ανταλλακτικά. Πρόκειται για την απόλυτη άνεση και την απλότητα.

Συμπαγές και Φορητό

Παρά τις βελτιωμένες δυνατότητες, το MYDE 800 διατηρεί τη δέσμευσή της για την φορητότητα. Το συμπαγές μέγεθος και άνετη αίσθηση το κάνουν το ιδανικό σύντροφο για τα σχετικά με την κίνηση. Να γλιστρήσει στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας, και είστε έτοιμοι να vape όπου η ημέρα σας παίρνει.

Απελευθερώστε τη Γεύση με το Υβριδικό Σύστημα ροών Αέρος

Το MYDE 800 δεν σταματά στην ευκολία, είναι επίσης σχεδιασμένα για εξαιρετική γεύση παράδοσης. Το υβριδικό σύστημα ροής αέρα που εξασφαλίζει ότι κάθε ριπή είναι γεμάτη με πλούσια, ικανοποιητική γεύση. Πείτε αντίο σε ανώδυνες vaping εμπειρία και γεια σας σε έναν κόσμο της γεύσης με την MYDE 800.

Ένα Στρογγυλεμένο Σχέδιο Φραγμών

Αισθητά διαφορετικό από τους προκατόχους του, το MYDE 800 διαθέτει μια κομψή στρογγυλεμένες σχέδιο φραγμών, που αναχωρούν από τις επίπεδες πλευρές με καμπύλες κορυφές. Αυτή η ενημερωμένη μορφή δεν βελτιώνει μόνο την αισθητική, αλλά παρέχει επίσης μια πιο άνετη λαβή, επιτρέποντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος. Με μια γενναιόδωρη 3.2 ml Αλάτι Nic E-υγρού ανά Pod Ραβδί, μια ισχυρή μπαταρία 550mAh, και ένα συμπαγές, φιλικό προς το χρήστη σχέδιο, το MYDE 800 είναι μια απόδειξη για την καινοτομία στην τεχνολογία vaping.

Περισσότερη Γεύση, Περισσότερη Δύναμη: 5% Νικοτίνη, το Αλάτι και το 800+ Ριπές

Όταν πρόκειται για νικοτίνη ικανοποίηση, η MYDE 800 δεν κατέχουν πίσω. Με ένα 5% (50 mg) περιεκτικότητα σε νικοτίνη, αυτό το μίας χρήσης vape προσφέρει μια έντονη και καταπληκτικό χτύπημα με κάθε ριπή. Αλλά αυτό δεν είναι όλα – το MYDE 800 μπορεί να υπερηφανεύεται για μια απίστευτη 3.2 ml ικανότητα Ε-υγρού, εξασφαλίζοντας μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο τη γεύση και την παραγωγή ατμού. Και με πάνω από 800 ριπές ανά pod, είναι σαν να έχεις 20 παραδοσιακά τσιγάρα σε μία συμπαγή συσκευή.

Ένα Κόσμο της Γεύσης σας Περιμένει: Μια μεγάλη Ποικιλία από Επιλογές

Βήμα σε έναν κόσμο καθαρό vaping ευδαιμονία με την MYDE Μίας χρήσης Vape ευρύ φάσμα των γεύσεων. Είτε προτιμάτε τη γλυκύτητα φρούτων ή τον πλούτο του καπνού, MYDE έχει μια γεύση που θα σας μεταφέρει τις αισθήσεις σας σε νέα ύψη. Με MYDE, μπορείτε να εξερευνήσετε και να αφεθείτε σε μια ποικιλία από απολαυστικά επιλογές.

Εκτός από αυτό υπάρχει ένα υβριδικό σύστημα ροής αέρα που επιτρέπει τη γεύση πραγματικά να ξεχωρίζουν σε κάθε ρουφηξιά. Για μια μεγάλη εμπειρία ατμίσματος, το MYDE είναι ο τρόπος να πάει. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένες γεύσεις τώρα έρχονται σε μια 600 ριπή συσκευασία λόγω θέματα συμμόρφωσης.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα