HYPPE Ειδικό Νέο Πλέγματος Σπειρών υψηλής Ποιότητας 8000 Ριπή Κίνα

Ερευνα

8000 Ριπή Εργοστάσιο

Ένα Γευστικό Οδύσσεια

Με πάνω από 18 μοναδικές γεύσεις για να διαλέξετε, το MYDE 8000 Ριπές σας επιτρέπει να ξεκινήσει ένα γευστικό ταξίδι όπως καμία άλλη. Αν έχετε μια τάση για κλασικό καπνού, αναζωογονητική μινθόλη, ή εξωτικά φρούτα, μείγματα, υπάρχει μια γεύση που είναι σίγουρος για να γαργαλάω γεύση σας. Το ευρύ φάσμα των επιλογών εξασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα τρέξει έξω από συναρπαστικές δυνατότητες για να εξερευνήσετε.

Ριπή Μακριά Χωρίς Να Ανησυχείτε

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του MYDE 8000 Ριπών είναι η απίστευτη μακροζωία. Με ένα επιβλητικό 8000+ ριπές ανά συσκευή, μπορείτε να απολαύσετε παράταση του ατμίσματος συνεδρίες χωρίς συνεχώς να χρειάζεται να την αντικαταστήσετε. Όχι περισσότερο ανήσυχοι για να τρέξετε έξω της μπαταρίας ή e-liquid mid-session.

Ισχυρή και Αξιόπιστη Μπαταρία

Το MYDE 8000 Ριπές Μίας χρήσης Vape είναι εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή 850mAh μπαταρία, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα διαρκέσει για όσο διάστημα το χρειάζεστε για να. Αυτό το υψηλής χωρητικότητας μπαταρία εγγυήσεις ότι δεν θα πρέπει να αλιεύονται εκτός φρουράς με ένα νεκρό συσκευή όταν είστε έξω και περίπου. Πείτε αντίο σε συνεχή επαναφόρτιση γεια σου και αδιάλειπτη vaping ευχαρίστηση.

Το ε-Υγρό, προγεμισμένη για την Εξυπηρέτησή Σας

Η συσκευή έρχεται προ-συμπληρωθεί με σας για να επιλέξει το ε-υγρό γεύση, έτοιμο προς χρήση κατευθείαν από το κουτί. Αυτή η παρενόχληση-ελεύθερη εγκατάσταση σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας γεύσεις, χωρίς καμία ακατάστατη ανταλλακτικά ή περίπλοκη συνέλευση. Το MYDE 8000 Ριπές ενσωματώνει ένα state-of-the-art πλέγματος σπειρών, ενίσχυση της γεύσης του το e-υγρά για την τελειότητα. Κάθε ριπή είναι γεμάτο με πλούσια, μεστή γεύση, εξασφαλίζοντας μια ικανοποιητική εμπειρία με την κάθε κλήρωση.

Απελευθερώστε τη Γεύση με το Υβριδικό Σύστημα ροών Αέρος

Το MYDE 800 δεν σταματά στην ευκολία, είναι επίσης σχεδιασμένα για εξαιρετική γεύση παράδοσης. Το υβριδικό σύστημα ροής αέρα που εξασφαλίζει ότι κάθε ριπή είναι γεμάτη με πλούσια, ικανοποιητική γεύση. Πείτε αντίο σε ανώδυνες vaping εμπειρία και γεια σας σε έναν κόσμο της γεύσης με την MYDE 800.

Κομψό και Συμπαγές Σχέδιο

Αισθητά διαφορετικό από τους προκατόχους του, το MYDE 8000 διαθέτει μια κομψή στρογγυλεμένες σχέδιο φραγμών, που αναχωρούν από τις επίπεδες πλευρές με καμπύλες κορυφές. Αυτή η ενημερωμένη μορφή δεν βελτιώνει μόνο την αισθητική, αλλά παρέχει επίσης μια πιο άνετη λαβή, επιτρέποντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος. Με μια γενναιόδωρη 3.2 ml Αλάτι Nic E-υγρού ανά Pod Ραβδί, μια ισχυρή 850mAh μπαταρία, και ένα συμπαγές, φιλικό προς το χρήστη σχέδιο, το MYDE 8000 είναι μια απόδειξη για την καινοτομία στην τεχνολογία vaping.

Διευθετήσιμη Δύναμη Επιλογές

Το MYDE 8000 Ριπές προσφέρει δύο επιλογές ενέργειας με το διαφορετικό κάπνισμα φορές, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την εμπειρία του ατμίσματος. Εάν ποθείτε ένα γρήγορο χτύπημα ή προτιμούν μια μεγαλύτερη, πιο χαλαρό συνεδρία, απλά ρυθμίστε την τάση να ταιριάζει με τη διάθεσή σας. 

Γεύση Που Ενισχύουν Την Ροή Του Αέρα Του Συστήματος

Βήμα σε έναν κόσμο καθαρό vaping ευδαιμονία με την MYDE Μίας χρήσης Vape ευρύ φάσμα των γεύσεων. Είτε προτιμάτε τη γλυκύτητα φρούτων ή τον πλούτο του καπνού, MYDE έχει μια γεύση που θα σας μεταφέρει τις αισθήσεις σας σε νέα ύψη. Με MYDE, μπορείτε να εξερευνήσετε και να αφεθείτε σε μια ποικιλία από απολαυστικά επιλογές. Τι πραγματικά ορίζει το MYDE 8000 Ριπές εκτός είναι το υβριδικό σύστημα ροής αέρα. Αυτό το χαρακτηριστικό εξασφαλίζει ότι κάθε ριπή του είναι πλούσια και γεμάτη γεύση, που σας επιτρέπει να απολαύσετε την κάθε στιγμή του ατμίσματος σας ταξίδι.

Εν κατακλείδι, η MYDE 8000 Ριπές Μίας χρήσης Vape είναι η απόλυτη συσκευή ατμίσματος για εκείνους που απαιτούν και τα δύο στυλ και την ουσία. Με την εκτεταμένη γεύση επιλογής, μακράς διαρκείας μπαταρία, και το συμπαγές σχέδιο, είναι μια φανταστική επιλογή για αρχάριους όσο και για έμπειρους vapers ίδιοι. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των ανταλλακτικά και επαναφορτίζει, και να πω γεια σε ένα κόσμο γεύσεων και την ευκολία με την MYDE 8000 Ριπές Μίας χρήσης Vape. Ανεβάζουν την εμπειρία του ατμίσματος σας σήμερα!

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα