HQD Τσιγάρων Ε Καλύτερη Εργοστασίων ODM COEM Πλέγματος Σπειρών 600 Ριπή Vape

Ερευνα

600 Ριπή Vape Εργοστάσιο

Ένα Τέλειο Μείγμα της Νικοτίνης

Το Ξωτικό Μπαρ 600 τροφοδοτείται από 20mg/2% Nic Αλάτι το Ε-Υγρό, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ικανοποιητική νικοτίνη χτυπήσει με κάθε ριπή. Αυτή η απόλυτα ισορροπημένη συγκέντρωση νικοτίνης μπορεί να ικανοποιήσει το Στόμα του Πνεύμονα (MTL) vaping τους λάτρεις της, την παράδοση εκείνη την οικεία αίσθηση, χωρίς να επισκιάζει τη γεύση σας.

600 Ριπές της Ευδαιμονίας

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του Ξωτικού, Μπαρ 600 είναι την εντυπωσιακή μακροζωία της. Με την ικανότητα να προσφέρουν έως και 600 ριπές, αυτό το μίας χρήσης vape μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει περίπου 30 παραδοσιακά τσιγάρα. Πείτε αντίο σε συνεχώς την επαναπλήρωση ή τη φόρτιση της συσκευής σας * το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι έμπιστος σύντροφος που σας κρατά vaping για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο.

Εύκολη Εμπειρία Ατμίσματος

Αρχάριος φιλικό και έχει σχεδιαστεί με την απλότητα στο μυαλό, το Ξωτικό Μπαρ 600 προσφέρει μια εύκολη εμπειρία ατμίσματος. Έρχεται προ-συμπληρωθεί με το ε-υγρό, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία από το χέρι επαναπλήρωση της συσκευής σας. Επιπλέον, η συσκευή είναι προ-φορτισμένη, που σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας γεύσεις αμέσως μετά την αποσυσκευασία. Απλά να το εισπνεύσει και να απολαύσετε το καταπληκτικό γούστο.

Συμπαγής και τα Ταξίδια-Φιλικό

Το Ξωτικό Μπαρ 600 μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κομψό και συμπαγή σχεδιασμό, γεγονός που καθιστά ένα αεράκι για να μεταφέρετε όπου και αν πάτε. Είτε ταξιδεύετε, χαλαρώνοντας στην παραλία, απολαμβάνοντας ποιοτικό χρόνο με τους φίλους, ή απλά σε κίνηση, αυτό το μίας χρήσης vape είναι ο ιδανικός σας σύντροφος. Να γλιστρήσει στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας, και είστε έτοιμοι να vape οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Μακράς Διαρκείας Μπαταρία

Εξοπλισμένο με μια ισχυρή μπαταρία 550mAh, το Ξωτικό Μπαρ 600 εξασφαλίζει μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη vaping όλη την ημέρα. Gone είναι οι ημέρες των συνεχώς την επαναφόρτιση της συσκευής σας. Με αυτή την ισχυρή μπαταρία, μπορείτε να απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις χωρίς διακοπές μέχρι να έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε την μάνδρα vape.

Αβίαστη Ευκολία

Έχουν σχεδιαστεί για την απρόσκοπτη λειτουργία, αυτά τα μίας χρήσης vape στυλό είναι έτοιμο προς χρήση κατευθείαν από το κουτί. Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με πολύπλοκες ρυθμίσεις ή τη συντήρηση. Μόλις έχετε απολαύσει όλες τις ριπές ή την μπαταρία και το ε-υγρό έχει εξαντληθεί, απλά πετάτε τη συσκευή με υπευθυνότητα.

Ιδανικό για Όλα τα Επίπεδα των Vapers

Είτε είστε αρχάριος, λαμβάνοντας τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του ατμίσματος ή ένας έμπειρος γνώστης, το Ξωτικό Μπαρ 600 Μίας χρήσης Vape μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Για τους αρχάριους, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις για να παίζεις μαζί του, χωρίς να πατήσετε τα κουμπιά – απλά αποσυμπιέστε, εισπνεύστε, και να απολαύσετε το ευχάριστο γεύσεις. Είναι η επιτομή της φιλικότητας προς το χρήστη.

Κομψή και Φορητή

Το Ξωτικό Μπαρ 600 Μίας χρήσης Vape μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κομψό και συμπαγή σχεδιασμό που είναι εύκολο να το μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Να γλιστρήσει στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας, και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Είτε ταξιδεύετε, χαλάρωση στην παραλία, ή παρέα με φίλους, αυτό το μίας χρήσης vape είναι ο τέλειος σύντροφος για τις περιπέτειές σας.

Εν κατακλείδι, το Ξωτικό Μπαρ 600 Μίας χρήσης Vape προσφέρει μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος. Η προγεμισμένη σχεδιασμό, μακράς διαρκείας μπαταρία, και φιλική προς το χρήστη λειτουργία του το καθιστά κορυφαία επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους vapers. Έτσι, εάν θέλετε να πάρετε το πρώτο σας ριπή ή αναζητούν μια αξιόπιστη εφεδρική συσκευή, το Ξωτικό Μπαρ 600 Μίας χρήσης Vape είναι εδώ για να ανυψώσει ατμίσματος σας ταξίδι. Απολαύστε την ελευθερία να vape χωρίς κόπο!

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα