ΕΠΙΔΙΏΞΤΕ Shenzhen Κατασκευαστής 3000 Ξεφυσά το Ε-Τσιγάρο Vape

Ερευνα

3000 Ξεφυσά Το Ε-Τσιγάρο Vape Εργοστάσιο

Ριπή εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος: Μέχρι 3000 Ριπές

Στον πυρήνα της αυτή η εξαιρετική συσκευή είναι εκπληκτική ριπή ικανότητα. Με την ικανότητα να παραδώσει έως και 3000 ριπές ανά κασέτα, το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape διαθέτει μια εκτεταμένη εμπειρία ατμίσματος που ξεπερνά πολλές άλλες μίας χρήσης vapes στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις και καταπληκτικό ατμό για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις.

Το ε-Υγρό Αριστείας: 2ml προγεμισμένη

Το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape έρχεται προ-φορτωμένο με μια γενναιόδωρη 2ml του e-υγρού. Αυτό το e-υγρό είναι σχολαστικά κατασκευασμένο για να προσφέρει μια ομαλή και γεμάτη γεύση εμπειρία ατμίσματος. Με μια ποικιλία γεύσεων για να επιλέξετε από, συμπεριλαμβανομένων φρουτώδες, μέντας, και επιδόρπιο εμπνευσμένο από επιλογές, δεν υπάρχει κάτι για να ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο. Αν είστε οπαδός του κλασικού καπνού ή μια περιπετειώδη γεύση explorer, θα βρείτε μια αντιστοιχία που γίνεται στον vaping παράδεισο.

Μπαταρία Τέρας: Μπαταρία 1250mAh

Τροφοδοτεί αυτό το εντυπωσιακό μίας χρήσης vape είναι μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 1250mAh. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα είναι αριστερά κρέμονται μέσα vape λόγω εξαντλημένης μπαταρίας. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίσει με τις ανάγκες σας καθ ' όλη την ημέρα, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους συνεχώς σε κίνηση.

Προσαρμόσιμη Ροή Αέρα: Υβριδική Ροή Αέρος

Ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους, στον κόσμο του ατμίσματος, και το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape αναγνωρίζει ότι. Διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα ροής αέρα που σας επιτρέπει να τελειοποιήσουν την εμπειρία ατμίσματος σας. Είτε προτιμάτε ένα σφιχτό, το τσιγάρο-σαν να σχεδιάσετε ή πιο ευάερο, cloud-κυνηγώντας την εμπειρία, αυτή η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί για να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας.

Προγεμισμένη σύριγγα 2ml Ε-Υγρό

Στον πυρήνα του, το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape έρχεται εξοπλισμένο με ένα 2ml προγεμισμένο φυσίγγιο. Αυτό το δοχείο υγρού χρυσού περιέχει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μείγμα από το ε-υγρό, το οποίο περιλαμβάνει νικοτίνη, αρωματικών ουσιών, και άλλα απαραίτητα συστατικά. Εγγυάται τη συνεπή και αξιόπιστη νικοτίνη παράδοση σε όλη την εμπειρία του ατμίσματος σας.

Απαράμιλλη Ικανότητα Ριπών

Φανταστείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας γεύσεις για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συνεχή ανανέωση ή επαναφορτίσεις. Με το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape, είναι πλέον μια πραγματικότητα. Με χωρητικότητα έως και 3000 ριπές, αυτή η κομψή συσκευή σας εξασφαλίζει μια μακράς διαρκείας vaping συνεδρία που σας κρατά ικανοποιημένους όλη την ημέρα.

Το Ε-Υγρό Απόλαυση

Η καρδιά αυτού του vape είναι η 2ml προγεμισμένο φυσίγγιο, γεμάτο με μια ποικιλία από γεύσεις για να tantalize γεύση σας. Εάν είστε ένας ανεμιστήρας του φρουτώδους, η δροσιά της μενθόλης, ή η γλυκύτητα των επιδόρπιο εμπνευσμένο από γεύσεις, υπάρχει μια επιλογή για κάθε ουρανίσκο. Τι είναι πιο, για εκείνους που προτιμούν να πάνε νικοτίνη-ελεύθερος, υπάρχει μια επιλογή για να απολαύσετε τις πλούσιες γεύσεις, χωρίς την περιεκτικότητα σε νικοτίνη.

Εργοστάσιο Παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος Μπαταριών

Σε κανέναν δεν αρέσει η ταλαιπωρία τους vape πεθαίνει μέσα ριπή. Το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape έρχεται εξοπλισμένο με μια ισχυρή μπαταρία 1250mAh που εξασφαλίζει ότι θα έχετε τη δύναμη να διαθέσει όλη του ατμίσματος σας ταξίδι. Η εισπνοή ενεργοποιείται το σχέδιο νοείται μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια ριπή, και είστε καλοί να πάτε – δεν υπάρχουν κουμπιά ή διακόπτες για να ψηλαφώ με.

Εν κατακλείδι, η 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape είναι μια απόδειξη για την εξέλιξη της τεχνολογία vaping. Με την εντυπωσιακή ριπή ικανότητα, διαφορετικές επιλογές γεύσης, διευθετήσιμη ροή αέρος, και κομψή σχεδίαση, είναι ένα standout επιλογή τόσο για έμπειρους vapers και στους παίκτες. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των επαναπλήρωση και για την επαναφόρτιση – το 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape είναι εδώ για να απλοποιήσει και να ανυψώσει ατμίσματος σας ταξίδι.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα