3500 Ριπές Μίας Χρήσης Vape Μπάμπα Χυμό Vape Τιμή Εργοστασίων

Ερευνα

3500 Ριπές Μίας Χρήσης Vape Εργοστάσιο

Αυξημένα E-Υγρό Εμπειρία: 12ml από Καθαρή Ευχαρίστηση

Στην καρδιά του αυτό το εξαιρετικό vape είναι η 12ml ε-υγρή δεξαμενή, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Πείτε αντίο σε συχνή ανταλλακτικά * αυτή η σημαντική ικανότητα ε-υγρού εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις για μέρες. Όχι πια να ανησυχείτε για το τρέξιμο έξω από το χυμό όταν τη χρειάζεστε περισσότερο. Εάν είστε ένας ανεμιστήρας των πλούσιων καπνού, αναζωογονητική μινθόλη, ή εξωτικά φρούτα, μείγματα, ο 3500+ Vape Ριπών έχει μια γεύση για να ταιριάζουν σε κάθε ιδιοτροπία σας.

Η Νικοτίνη Νιρβάνα: 5.0% Δύναμη Νικοτίνης

Με μια ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh και 2ml ε-Εάν ποθείτε το καταπληκτικό buzz της νικοτίνης, είστε μέσα για μια απόλαυση. Ο 3500+ Vape Ριπών μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ισχυρή 5.0% δύναμη νικοτίνης, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ριπή προσφέρει μια ομαλή και ικανοποιητική επιτυχία. Είτε ψάχνετε για να περιορίσει τη συνήθεια καπνίσματός σας ή απλά να απολαύσετε την νικοτίνη εμπειρία, αυτό το vape έχει εσείς κάλυψε.υγρή ικανότητα, η Ske Κρύσταλλο 600 Ξεφυσά το Μίας χρήσης Μάνδρα Vape έχει κατασκευαστεί για διαρκή απόδοση. Τα 20mg νικοτίνης δύναμη προσφέρει ένα καταπληκτικό χτύπημα.

Αρίθμηση Ριπών Pinnacle: 3500+ Ριπές

Το όνομα τα λέει όλα – 3500+ ριπές του καθαρού vaping ευχαρίστηση. Αυτό το μίας χρήσης vape έχει σχεδιαστεί για εκείνους που ποθούν τη μακροζωία τους εμπειρία ατμίσματος. Δεν θα πρέπει συνεχώς να αντικαταστήσετε τις κασέτες ή να ανησυχείτε για το τρέξιμο έξω το μεσημέρι. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να απολαύσετε μια εκτεταμένη εμπειρία ατμίσματος που σας κρατά ικανοποιημένους για μέρες.

Απαράμιλλη Ε-Υγρό Μέγεθος: 12ml

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του 3500 Vape Ριπών είναι γενναιόδωρη 12ml ικανότητα ε-υγρού. Με αυτό το πολύ υγρό στη διάθεσή σας, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα, χωρίς την ανάγκη για συνεχή ανταλλακτικά. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία του μεταφέρουν επιπλέον το ε-υγρό μπουκαλιών αυτό vape έχει καλυφθεί.

Τεράστια Ικανότητα Μπαταριών: 1500mAh

Όχι πια να ανησυχείτε για το vape πεθαίνει σε στιγμές που δεν πρέπει. Η μπαταρία 1500mAh στο 3500 Vape Ριπών εξασφαλίζει μακράς διαρκείας δύναμη, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις για μέρες. Είτε είστε σε ένα μακρύ οδικό ταξίδι ή απλά προτιμούν αδιάλειπτη vaping συνεδρίες, αυτό το vape έχει την πλάτη σας.

Multi-Pack Επιλογές: Εξαιρετική Αξία

Τιμή-συνειδητή vapers, χαίρε! Μας multi-pack επιλογές προσφέρουν εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Τα περισσότερα πακέτα που αγοράζετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να αποθηκεύσετε ανά vape. Είτε επιλέξετε 3, 6, ή 10 pack, που όχι μόνο εξασφαλίζει μια ξέγνοιαστη εμπειρία ατμίσματος αλλά και να πάρει το περισσότερο κτύπημα για το buck σας.

Ένα Γευστικό Ταξίδι: 38 Διαθέσιμες Γεύσεις

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του 3500+ Vape Ριπών είναι η απίστευτη ποικιλία των γεύσεων. Με ένα επιβλητικό 38 λαχταριστά επιλογές για να επιλέξετε από, είστε βέβαιοι να βρείτε μια γεύση που γαργαλάει τη γεύση σας ακριβώς δεξιά. Από την γλυκύτητα των φρούτων, μείγματα για την αναζωογόνηση μινθόλη ή τη διαχρονική γοητεία του κλασικού καπνός, υπάρχει κάτι για κάθε ουρανίσκο.

Τιμή-Συσκευασμένα Ευκολία: Multi-Pack Επιλογές

Για όσους αναζητούν όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την αξία μας, την πολυ-pack επιλογές είναι ένα παιχνίδι-changer. Τα περισσότερα πακέτα που αγοράζετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να αποθηκεύσετε ανά vape. Επιλέξτε από τα 3, 6, ή 10 pack επιλογές, και να απολαύσετε απρόσκοπτη vaping ευχαρίστηση χωρίς σπάσιμο της τράπεζας. Είναι το τέλειο ξέγνοιαστη λύση για μανιώδεις vapers.

Εν κατακλείδι, η 3000 Ριπές Μίας χρήσης Vape είναι μια απόδειξη για την καινοτομία, την ευκολία και την ευελιξία του ατμίσματος κόσμο. Είτε είστε ένας έμπειρος χρήστης ή αρχή του ατμίσματος σας ταξίδι, αυτή η συσκευή παρέχει εξαιρετική απόδοση, τη γεύση επιλογές, και την ευκολία χρήσης. Ανεβάζουν την εμπειρία του ατμίσματος σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν μίας χρήσης vape που έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα