ΤΟ ΚΡΎΣΤΑΛΛΟ PRO 12000 Ηλεκτρονικό Τσιγάρο 2% Νίκο Αλάτι

Ερευνα

12000 Ηλεκτρονικό Εργοστάσιο Τσιγάρων

Πρωτοφανή Ριπή Ικανότητα: Μέχρι 12,000 Ριπές

Στον πυρήνα των 12.000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο έκκληση είναι αξιοσημείωτο ριπή ικανότητα. Ενώ οι περισσότεροι μίας χρήσης vapes προσφέρουν μερικές εκατοντάδες ριπές, αυτή η πρωτοποριακή συσκευή διαθέτει μια εκπληκτική 12,000 ριπές ανά μονάδα. Αυτή η εξαιρετική μακροβιότητα εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία του ατμίσματος σας για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο, χωρίς την ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις.

Γενναιόδωρη Ικανότητα Ε-Υγρού: 23ML Γεύσης

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των συνεχώς την επαναπλήρωση σας vape. Ο 12.000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο έρχεται προ-συμπληρωθεί με μια γενναιόδωρη 23ML του ε-υγρού, παρέχοντας μια εκτεταμένη και ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος. Με αυτή την ουσιαστική ικανότητα, μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις, χωρίς την διακοπή της συχνής ανταλλακτικά.

Δύναμη νικοτίνης Επιλογές: Προσαρμοσμένες στις δικές Σας Προτιμήσεις

Αυτό το επαναστατικό ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει μια σειρά από νικοτίνη αλάτι δύναμη επιλογές για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές προτιμήσεις. Είτε προτιμάτε ένα τολμηρό χτύπημα με 5% νικοτίνη, μια ηπιότερη εμπειρία με 3%, ή νικοτίνη-ελεύθερη επιλογή με 0%, αυτή η συσκευή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμπειρία ατμίσματος σας.

Ισχυρό και Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία: 650mAh Τύπου C

Εξοπλισμένο με ένα υψηλής χωρητικότητας 650mAh Τύπου C επαναφορτιζόμενη μπαταρία, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξασφαλίζει ότι θα έχετε την ισχύ που χρειάζεστε για όλη του ατμίσματος σας ταξίδι. Πείτε αντίο στις ανησυχίες για να τρέξετε έξω της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της ημέρας * αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί για απόδοση διαρκείας. Ζήστε σε έναν κόσμο των γεύσεων με τους 12.000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο έρχεται προ-συμπληρωθεί με μια ποικιλία από 20 γεύσεις φρούτων. Εάν ποθείτε την γλυκύτητα των καρπών, η γεύση των εσπεριδοειδών.

Ελαφρύ και Βολικό: Ιδανικό για On-the-Go

Με βάρος μόλις 110 g ανά κομμάτι, ο 12.000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι τόσο ελαφρύ και φορητό, καθιστώντας το ένα ιδανικό σύντροφο για ατμιστές που είναι πάντα σε κίνηση. Να γλιστρήσει στην τσέπη ή την τσάντα σας με ευκολία, και να απολαύσετε το άτμισμα συνεδρίες όπου κι αν πάτε. Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο vaping τοπίο, τους 12.000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο ξεχωρίζει ως μια πραγματική πρωτοπόρος. Η απαράμιλλη ριπή ικανότητα, γενναιόδωρη ε-υγρός όγκος, προσαρμόσιμη νικοτίνη επιλογές, ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Μαζική Συσκευασία για Ευκολία: 10 Τεμάχια ανά Κιβώτιο

Για να ενισχύσει την εμπειρία του ατμίσματος σας, τους 12.000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι βολικά συσκευασμένα σε κουτιά που περιέχουν 10 κομμάτια το καθένα. Αυτό το χύμα συσκευασία εξασφαλίζει ότι έχετε μια παράδοση σχετικά με το χέρι όποτε το χρειάζεστε, γεγονός που καθιστά εύκολο να μοιραστείτε με τους φίλους σας ή να απόθεμα επάνω για παρατεταμένες περιόδους.

Απαράμιλλη Αρίθμηση Ριπών: Μέχρι 12,000 Ριπές

Στον πυρήνα των 12.000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι εκπληκτικό αρίθμηση ριπών, ρύθμιση μακριά από τα συμβατικά μίας χρήσης vapes. Ενώ οι περισσότεροι μίας χρήσης συσκευές προσφέρουν ένα περιορισμένο αριθμό ριπών, αυτό το επαναστατικό ε-τσιγάρο προσφέρει μια εκπληκτική 12,000 ριπές ανά μονάδα. Αυτή η εξαιρετική μακροβιότητα εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία του ατμίσματος σας για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο, χωρίς να ανησυχείτε για το τρέξιμο έξω από ατμό.

Γενναιόδωρη Ικανότητα Ε-Υγρού: 23ML Premium E-Υγρό

Προσφορά αντίο στην ταλαιπωρία των συνεχώς την επαναπλήρωση σας vape. Κάθε 12,000 ριπών ηλεκτρονικό τσιγάρο έρχεται προ-συμπληρωθεί με σημαντική 23ML του ασφαλίστρου ε-υγρό, εξασφαλίζει παρατεταμένη και απολαυστική εμπειρία ατμίσματος. Με αυτή τη γενναιόδωρη ικανότητα, δεν θα πρέπει να παρακολουθούν το e-υγρό επίπεδα συνεχώς, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθεί στην απολαμβάνοντας τις γεύσεις.

If you’re in search of a convenient and gratifying way to enjoy your nicotine, the 10,000 puff disposable vape is undoubtedly a worthy consideration. With its impressive puff count and portability, this device is an excellent option for adult smokers looking to make the switch to vaping. Embrace the future of vaping and elevate your experience with the 10,000 puff vape.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα