Ε-Zigarette Etaboo GEEK BAR Μίας χρήσης Μάνδρα Vape 600 Ριπές

Ερευνα

600 Ριπές Μίας Χρήσης Μάνδρα Vape Εργοστάσιο

Η νικοτίνη Αλάτι E-Υγρό σε όλο Της το μεγαλείο

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του Ξωτικού, Μπαρ 600 είναι η χρήση των 20mg/2% νικοτίνη αλάτι το ε-υγρό. Η διατύπωση αυτή εξασφαλίζει ότι κάθε ριπή παραδίδει έναν ομαλό και καταπληκτικό χτύπημα, που θυμίζει τα παραδοσιακά τσιγάρα. Αν ψάχνετε για τη μετάβαση από το κάπνισμα ή απλά αναζητούν μια ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος, το Ξωτικό Μπαρ 600 έχει εσείς κάλυψε.

Έως 600 Ριπές σε μια Ενιαία Συσκευή

Το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι εύστοχα ονομάστηκε, όπως μπορεί να υπερηφανεύεται για το εντυπωσιακό ικανότητα να προσφέρουν έως και 600 ριπές σε μια ενιαία συσκευή. Αυτή η εκτεταμένη διάρκεια ατμίσματος είναι χάρη στην ισχυρή μπαταρία 550mAh, η οποία όχι μόνο εξουσίες του ατμίσματος σας συνεδρίες, αλλά επίσης εξασφαλίζει σταθερή απόδοση σε όλη. Πείτε αντίο σε συχνή επαναφορτίζει και ανταλλακτικά – το Ξωτικό Μπαρ 600 έχει καλύψει όλα.

Το στόμα του Πνεύμονα Vaping Γίνεται Εύκολη

Για όσους προτιμούν ένα στόμα-σε-πνεύμονα vaping στυλ, αυτό το μίας χρήσης vape είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η κλήρωση που ενεργοποιείται μηχανισμός εξασφαλίζει ότι μπορείτε εύκολα να πάρετε μια ρουφηξιά, που μιμείται τη φυσική αίσθηση του καπνίσματος. Είναι μια τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την εξοικείωση και την ικανοποίηση από το παραδοσιακό κάπνισμα.

Αρχάριος Φιλικό και χωρίς προβλήματα

Αν είσαι vaping αρχάριος ή ένας έμπειρος επαγγελματίας, το Ξωτικό Μπαρ 600 έχει σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Η προγεμισμένη ε-υγρό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες ανταλλακτικά ή βρώμικο διαρροές. Απλά αποσυμπιέστε το, πάρτε μια ισοπαλία, και απολαύστε την υπέροχη γεύση. Η συσκευή έρχεται προ-φορτισμένη, καθώς, έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσει αμέσως χωρίς καμία ρύθμιση ενοχλήσεις.

Φορητό και Κομψό

Το Ξωτικό Μπαρ 600 δεν είναι μόνο ηθοποιός, είναι επίσης ένα κομψό αξεσουάρ. Η συμπαγής και κομψή σχεδίαση το καθιστά εύκολο να μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είτε ταξιδεύετε, χαλάρωση στην παραλία, ή παρέα με φίλους, αυτό το μίας χρήσης vape αβίαστα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Ένα Γευστικό Kick με Κάθε Ριπή

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του Ξωτικού, Μπαρ 600 είναι το ισχυρό 20mg/2% Nic Αλάτι το Ε-Υγρό. Αυτό το υψηλής ποιότητας e-υγρό παραδίδει ένα καταπληκτικό νικοτίνη χτύπημα που είναι τέλειο για εκείνους με τη μετάβαση από το παραδοσιακό κάπνισμα με το άτμισμα ή για εκείνους που απλά να απολαύσετε μια ισχυρή γροθιά της νικοτίνης. Με το Ξωτικό Μπαρ 600, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση, απολαμβάνοντας μια ομαλή, καταπληκτικό κλήρωση.

600 Ριπές του Ατμίσματος Ευδαιμονία

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για συνεχώς αναπληρώνει το vape με αυτό μίας χρήσης στολίδι. Το Ξωτικό Μπαρ 600 προσφέρει μια εντυπωσιακή 600 ριπές σε μια ενιαία συσκευή, καθιστώντας που ισοδυναμεί με περίπου 30 τσιγάρα. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία του μεταφέρουν επιπλέον e-υγρά μπουκάλια ή εφεδρικές μπαταρίες. Αυτό το vape έχει σχεδιαστεί για να σας κρατήσει vaping όλη την ημέρα χωρίς διακοπές.

Το στόμα του Πνεύμονα Vaping Γίνεται Εύκολη

Το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι ειδικά κατασκευασμένο για το στόμα του πνεύμονα (MTL) vaping, που μιμείται την αίσθηση του παραδοσιακού καπνίσματος. Αυτό το καθιστά μια ιδανική επιλογή για όσους μετάβαση από τα τσιγάρα να vaping, καθώς προσφέρει μια οικεία κλήρωση και η νικοτίνη ικανοποίηση. Απλά να επιστήσω την συσκευή και ενεργοποιεί αυτόματα, επιτρέποντας μια ομαλή και φιλική προς το χρήστη εμπειρία.

Εν κατακλείδι, το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι η απόλυτη λύση για ατμιστές που ποθούν την απλότητα, την άνεση, και ένα καταπληκτικό νικοτίνη χτύπημα. Με την προγεμισμένη, προ-φορτισμένη σχεδιασμό, μακράς διαρκείας μπαταρία, και η φορητή φύση, είναι vape είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει σε όλες σας τις περιπέτειες. Είτε είστε νέοι ή ένα ωριμασμένο pro, το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι go-to επιλογή για ένα εύκολο, γευστικό και χωρίς κόπο εμπειρία ατμίσματος.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα