Αρχική Vasy Μίνι 600 Ριπές Τσιγάρων Vape Δωρεάν Δείγμα

Ερευνα

600 Ριπών Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Vape Εργοστάσιο

Η νικοτίνη Ικανοποίηση, Όλα-σε-Ένα

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του Ξωτικού, Μπαρ 600 είναι η προγεμισμένη σύριγγα 2ml ικανότητα δεξαμενών, γεμάτη με 20mg (2%) Nic Αλάτι το Ε-Υγρό. Αυτό εξασφαλίζει μια ομαλή και ικανοποιητική νικοτίνη εμπειρία, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους μετάβαση από τα παραδοσιακά τσιγάρα, να ατμίσματος. Με το Ξωτικό Μπαρ 600, μπορείτε να πάρετε το ισοδύναμο ικανοποίηση των 30 τσιγάρα χωρίς τον επιβλαβή καπνό.

Εύκολη Vaping

Η απλότητα είναι στην καρδιά της Elf Μπαρ 600. Είναι ισοπαλία-που ενεργοποιείται, ώστε να μην υπάρχουν κουμπιά να πιέσει, να είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη. Η συσκευή είναι προ-φορτισμένη, που σημαίνει ότι μπορείτε να αφεθείτε στην εμπειρία του ατμίσματος σας μόλις ανοίξετε το κουτί. Όχι άλλο κλάμα πάνω από καλώδια χρέωσης ή την αναζήτηση για το e-υγρά, είναι όλα βολικά συσκευασμένα σε αυτό το κομψό και μοντέρνο μίας χρήσης vape.

Σύντροφος στο δρόμο

Το Ξωτικό Μπαρ 600 έχει σχεδιαστεί με δραστήριο τρόπο ζωής σας στο μυαλό. Το μικρό του μέγεθος χωράει άνετα στην τσέπη σας, το πορτοφόλι ή την τσάντα σας, επιτρέποντάς σας να vape, όποτε και όπου επιθυμείτε. Είτε είστε σε ένα ταξίδι, χαλάρωση στην παραλία, ή να απολαύσετε ένα βράδυ έξω με φίλους, αυτό το μίας χρήσης vape εξασφαλίζει ότι μπορείτε να πάρετε την εμπειρία του ατμίσματος σας μαζί σας, χωρίς προβλήματα.

Μακράς διαρκείας Μπαταρία

Εξοπλισμένο με μια μπαταρία 550mAh, το Ξωτικό Μπαρ 600 εγγυάται μια μακρόχρονη εμπειρία ατμίσματος. Με αυτή την εντυπωσιακή χωρητικότητα της μπαταρίας, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις όλη την ημέρα, χωρίς να ανησυχείτε για το τρέξιμο έξω από την εξουσία. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των συνεχώς επαναφόρτιση σας μάνδρα vape.

Απόλυτα Ισορροπημένη Περιεκτικότητα Σε Νικοτίνη

Το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι προγεμισμένες με ακριβώς μετρηθεί 20mg Nic Αλάτι το Ε-Υγρό, το οποίο μεταφράζεται σε 2% συγκέντρωση νικοτίνης. Αυτή η περιεκτικότητα σε νικοτίνη επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία για μια ομαλή, καταπληκτικό χτύπημα χωρίς να επισκιάζει τη γεύση σας. Πες αντίο στον σκληρό λαιμό επιτυχίες και γεια σας σε μια πιο ευχάριστη εμπειρία ατμίσματος.

600 Ριπές της Απόλαυσης

Τροφοδοτείται από μια ισχυρή μπαταρία 550mAh, το Ξωτικό Μπαρ 600 υπόσχεται ένα εντυπωσιακό 600 ριπές ανά μονάδα. Gone είναι οι ημέρες των συνεχώς την επαναφόρτιση της συσκευής σας ή την επαναπλήρωση της δεξαμενής σας. Με το Ξωτικό Μπαρ 600, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση και να επιδοθούν σε vaping ευχαρίστηση για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστώντας που ισοδυναμεί με περίπου 30 παραδοσιακά τσιγάρα.

Το στόμα του Πνεύμονα Μαεστρία

Το Ξωτικό Μπαρ 600 έχει σχεδιαστεί με το Στόμα του Πνεύμονα (MTL) vaping το ύφος στο μυαλό, καθιστώντας το μια ιδανική επιλογή για εκείνους που ψάχνουν να μιμούνται την αίσθηση από το κάπνισμα ενός παραδοσιακού τσιγάρου. Η κλήρωση που ενεργοποιείται μηχανισμός εξασφαλίζει μια ομαλή και φυσική εισπνοή, παρέχοντας ένα καταπληκτικό χτύπημα λαιμού που είναι σίγουρος για να ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές.

Αρχάριος Φιλικό και Ξεκούραστο

Είτε είστε νέοι ή απλά αναζητούν μια ξέγνοιαστη εμπειρία, το Ξωτικό Μπαρ 600 έχει καλυφθεί. Αυτό το μίας χρήσης vape έρχεται προ-συμπληρωθεί με το ε-υγρό και προ-φορτισμένη, εξαλείφοντας την ανάγκη για οποιαδήποτε ρύθμιση ή τη συντήρηση. Απλά να το ξετυλίξω, εισπνεύστε, και να απολαύσετε το πλούσιο, αρωματικό σύννεφα που παράγει. Είναι vaping γίνεται εύκολη για όλους.

Εν κατακλείδι, το Ξωτικό Μπαρ 600 είναι ο ιδανικός σύντροφος για όσους αναζητούν μια εύκολη και ικανοποιητική εμπειρία ατμίσματος. Με την προ-γεμίσει το ε-υγρό, μακράς διαρκείας μπαταρία, και φιλική προς το χρήστη σχεδιασμό του, μπορεί να ικανοποιήσει τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους vapers ίδιοι. Πείτε αντίο στην πολυπλοκότητα των παραδοσιακών vaping συσκευές και καλώς το μέλλον της ευκολίας με την Elf Μπαρ 600 – πού 600 ριπές της καθαρής απόλαυσης σας περιμένουν.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα