ΆΡΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΆΣ Καλύτερο Πωλώντας Ε-Χυμού Vaporizador 7000 Vapes Pod

Ερευνα

7000 Vapes Pod Εργοστάσιο

Απαράμιλλη Ευκολία με την 7000 Ριπές Ανά Συσκευή

Το MYDE Μίας χρήσης Vape είναι διαθέσιμα σε μια βολική 5-pack, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας έτοιμοι να πάτε. Κάθε συσκευή έρχεται προ-συμπληρωθεί με 12.8 ml του ε-υγρού, με μια σημαντική 50MG (5.0%) νικοτίνη από τον όγκο. Αυτό που πραγματικά θέτει αυτό το vape εκτός είναι η ικανότητά του να παραδώσει περίπου 7000 ριπές πριν χρειαστεί αντικατάσταση. Όχι πια να ανησυχείτε για την επαναπλήρωση ή την επαναφόρτιση – απλά να απολαύσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία ατμίσματος.

Προηγμένη Τεχνολογία για Εύκολη Απόλαυση

Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh, το MYDE Μίας χρήσης Vape προσφέρει μια μακροχρόνια εμπειρία ατμίσματος. Η smart power οθόνη και η ένδειξη της μπαταρίας σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με κατάστασης της συσκευής σας, ώστε να είστε ποτέ αλιεύονται από τη φρουρά. Εξοπλισμένο με Quaq Τεχνολογίας Πλέγματος Σπειρών για βέλτιστη γεύση και την παραγωγή ατμού, αυτό το vape εξασφαλίζει κάθε ριπή είναι τόσο ικανοποιητικό όσο και η τελευταία.

Ένα Γευστικό Ταξίδι Σας Περιμένει

Βουτιά σε μια σειρά από ξεχωριστές γεύσεις με MYDE προϊόντα μίας χρήσης. Αν έχετε μια τάση για τη γλυκύτητα των φρούτων ή προτιμούν την πλούσια, έντονη γεύση του καπνού, MYDE έχει μια γεύση για κάθε ουρανίσκο. Κάθε Ζαλισμένος Vape Pen προσφέρει μια συνεπή και ισχυρή απόδοση που εξυψώνει την εμπειρία ατμίσματος σας σε νέα ύψη.

Σχεδιασμένο για τον Απαιτητικό Ατμιστή

Το MYDE Μίας χρήσης Vape δεν είναι μόνο για τις επιδόσεις – είναι μια δήλωση μόδας. Σχεδιασμένο από τον EB Σχεδιασμό, κομψή και συμπαγής σχεδιασμός εξασφαλίζει χωράει άνετα στην τσέπη σας ή στην τσάντα, καθιστώντας το ιδανικό για εκείνους που είναι πάντα σε κίνηση. Το USB Type-C θύρα επιτρέπει για εύκολη φόρτιση, δίνοντας σας την ευελιξία να επαναφορτίσει όταν χρειάζεται.

Αγκαλιάστε την Αίσθηση Ζαλισμένος

MYDE Αναλώσιμα έχουν γρήγορα γίνει η κορυφαία επιλογή για vape λάτρεις σε όλο τον κόσμο. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των επαναπλήρωση και για την επαναφόρτιση και το βήμα σε έναν κόσμο καθαρό vaping ευδαιμονία. Με το MYDE Μίας χρήσης Vape, μπορείτε να ελέγχετε την εμπειρία ατμίσματος σας, απολαμβάνοντας κάθε ριπή χωρίς διακοπή, χωρίς την ανάγκη επιπλέον αξεσουάρ.

Παραγγελία Τώρα και να Πάρει Ζαλισμένος

Να μην εγκατασταθούν για τίποτα λιγότερο από το εξαιρετικό. Να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της ατμιστές που έχουν βιώσει την αίσθηση της Ζαλισμένος Μπαρ. Παραγγείλετε το MYDE Μίας χρήσης Vape σήμερα και ανακαλύψτε την εξαιρετική δύναμη και την ευκολία που προσφέρει. Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν αποστολή για την αγορά σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ για να ξεκινήσει το άτμισμα ταξίδι. Ετοιμαστείτε να είναι σαστισμένος και έκπληκτος – MYDE είναι εδώ για να ανεβάζουν την εμπειρία του ατμίσματος σας όπως ποτέ πριν!

Ένα πραγματικό Παιχνίδι-Changer στην Τεχνολογία Vaping

Το MYDE Μίας χρήσης Vape φτάνει σε ένα βολικό πακέτο 5, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα τις αγαπημένες σας γεύσεις στο χέρι. Κάθε συσκευή μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό 50MG (5.0%) της νικοτίνης από τον όγκο, την παράδοση ότι η ικανοποίηση γροθιά με κάθε ριπή. Με σημαντική 12.8 ml προγεμισμένη το ε-υγρό, μπορείτε να απολαύσετε σε μια συνεπή και ισχυρή γεύση εμπειρία από την πρώτη ριπή για να το τελευταίο.

Σχεδιασμένος για την Ευκολία Σας

Το MYDE Μίας χρήσης Vape είναι μια πραγματική απόδειξη για το σύγχρονο vaping ευκολία. Είναι μίας χρήσης, μη επαναληπτικής χρήσεως, και επαναφορτιζόμενη, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για εκείνους που εκτιμούν την απλότητα και την ευκολία χρήσης. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε με το e-υγρά, σπείρες, ή φορτιστές απλά απολαύστε το MYDE και να το πετάξω όταν τελειώσετε.

Ένα από τα χαρακτηριστικά standout του MYDE Μίας χρήσης Vape είναι αξιοσημείωτο 7000 ριπές ανά συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μια εκτεταμένη εμπειρία ατμίσματος χωρίς να ανησυχείτε για το τρέξιμο έξω από την εξουσία ή το ε-υγρό. Η ενσωματωμένη μπαταρία 600mAh εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις για μια εκτεταμένη περίοδο πριν χρειαστεί να πετάξετε τη συσκευή.

Κάντε κύλιση στην κορυφή

Ερευνα

Παρακαλώ δώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 20 λεπτά.

Ερευνα